Foto's

Over Alanya

Het hotel ligt direct aan een kleine winkelstraat waar alle denkbare zaken verkrijgbaar zijn, maar om echt leuk te gaan shoppen kunt u het best naar het centrum van de stad Alanya. Dit is een kleine 7 km van het resort vandaan en prima te bereiken. Als oorspronkelijk roemruchte piratenstad is het sowieso de moeite waard een middag in Alanya door te brengen en uiteraard zijn er voldoende gezellige terrassen en restaurantjes om 's avonds wat langer te blijven hangen.

De uitzonderlijke ligging van het resort - namelijk op een heuvel - zorgt bovendien voor adembenemende uitzichten over zowel Alanya als over zee. Club Paradiso is opvallend ruim opgezet en zo heeft u dus alle ruimte en gelegenheid van een ontspannen vakantie te genieten. Met de zomers zeer aangename temperaturen aan de Turkse Rivièra mag dat zeker geen probleem zijn!

De omgeving van Alanya ten slotte biedt alle mogelijkheid tot heel diverse excursies. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Dimgrot, de watervallen of wandelend door de Sapadere Canyon, terwijl cultuurproevers absoluut een bezoek moeten brengen aan Cappadocië, Side of Aspendos. En met de meest uitgebreide hammams in de buurt zal ook de vakantieganger die heerlijk komt ontspannen het naar zijn zin hebben. Mogelijkheden te over dus tijdens uw vakantie in Club Paradiso Alanya!

Vergelijk Club Paradiso Alanya bij 2 aanbieders Bekijk prijs